sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Välitilan lasi

Keittiön välitilan lasin hankkiminen oli työlästä, mutta kun se vihdoinkin saatiin tilattua, niin hyvinhän siinä sitten lopuksi kävi. Mitat ovat juuri oikeat ja lasi mahtui paikalleen juuri sopivasti. Lasista löytyy myös kaksi aukkoa pistokkeita varten.

Välitilan laseja on monia erilaisia, kuten etsattuja, värillisiä, maitolasia ja ihan tavallista lasia. Otimme ns. tavallista, hieman vihertävää lasia, edullisen hinnan vuoksi. Välitilan lasi ei maksanut kuin hieman yli 80 euroa. Mielestäni tämä ratkaisu vaikuttaa helppohoitoisemmalta kuin välitilan laatat, mutta käytäntö sitten osoittanee, onko puhtaanapito kovinkin vaikeaa.

Tuli vahingossa omakin kuva näkyviin uunin heijasteesta. :D

Keittiö alkaa olemaan valmis. Lasi pitää vielä saumata tosin, sillä se on kiiloilla kiinni tällä hetkellä. Enää hana, induktioliesi ja viimeisenä liesituuletin paikalleen. Sitten keittiö onkin valmis. Ai niin, ja tuleehan led-nauhojakin yläkaappien alle.

Valmiimpaa keittiötä.

Tänään käymme hakemassa tasot ja altaan kodinhoitohuoneeseen määränpäänä jännittävä Bauhaus... :D On muuten totta, että rautakaupat ovat rakentajan aarreaittoja - niistä löytyvät ihan kaikki postilaatikoista talokirjaimiin ja saunanlauteisiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti