lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kodinhoitohuone ja ruudullinen lattia

Jättiprojektimme valmistuu huone kerrallaan. Nyt projektivuorossa on kodinhoitohuone, jota katsoessa huomasimme, että se onkin aika tilava sellainen. No, tila ei ole koskaan pahitteeksi.

Kaapit huoneessa ovat Nixin Laura-mallistoa, eli maalaisromanttista raitaa. Vetimiksi tulee ns. kuppivetimet ja tasot ovat kuitenkin tammea. Ihan vain siksi, että mustia tyylikkäitä laminaattitasoja ei vain ole. On vain sellaisia, missä on jotain ihme pilkkuja ja olisimme halunneet ihan pelkistetyn mustan tason.

Jakkaran oikealla puolella on syvennys, johon tulee pesutorni, pyykki- ja siivouskaappi piiloon. Tuuletusikkunan eteen välitilaan tulee allas ja hana siten, että ikkunan saa vielä auki.

Ikään kuin vahingossa sain kuin sainkin lattiaan ruudullisen kuvion, sillä valitsemamme harmaa saumalaasti olikin aika valkoista. Tämä oli alkuperäinen toiveeni. Miehen mielestä valkoinen sauma on epäkäytännöllinen (mitä se varmasti onkin) ja siksi valitsimme harmaan sävyn. Todellisuudessa vaaleanharmaa kuitenkin näyttää lähes valkoiselta lattiassa.


Ruudullinen lattia.

Kodinhoitohuoneen jälkeen onkin enää pikkupiiperrystä luvassa. Keittiön välitilan lasi on saapunut ja jatko-osa liesituulettimen "peltitötteröön" on tilattu. Sattumoisin LVI-asentajamme Putkimauri ei pidä heinäkuussa lomaa, joten saamme hänet paikalle kun siltä alkaa näyttämään. Putkimauri on yhtä kuin vessa, suihku ja juokseva vesi!

Ilmastointiterokin on luvannut tulla ja sittenhän alkaa olemaan jo aika valmista. Ai niin, ja muuttotarkastuskin pitää sitten tilata (ja sen olisi mentävä läpi). Ounastelen, että meillä on niin valmista, että paljon sanomista ei varmaankaan tule (paitsi takaneduslasista, mikä saadaan vasta joskus elokuussa lasiliikkeen kesälomien vuoksi).

Loppusiivoustakin kyselimme ja jos rahat riittävät, sellaisen myös tilaamme. Sillä luulen, että ammattilaisen loppusiivous on "hieman" laadukkaampi kuin oma siivousjälkeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti