keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kodinhoitohuone

Ja valmista näyttää tulevan myös kodinhoitohuoneeseen. Tasoiksi valikoitui massiivikoivu, joka valkovahattiin. Pesuallas oli megahalpa Ikean löytö: kokonaiset 14 euroa. Ei paha, sillä pesualtaista voidaan pyytää aika hurjiakin summia.

Olen aika tyytyväinen kodinhoitohuoneen ilmeeseen ja suunnittelen jo valurautaisia koukkuja ja saunapenkkiä, sekä verhokappoja, joilla saa tilaan tunnelmaa. Vauvanhoitotaso on muuten tuo kohta tuossa, jossa ei ole yläkaappeja. Sekin on alusta pitäen suunniteltu paikka. :DKodinkoneet ovat Mielen ja niille lupailtiin 20 vuoden kestävyyttä. Saa nähdä toteutuuko käytännössä, sillä aniharva kodinkone kestää edes 10 vuotta nykypäivänä. Odotan innoissani (miten pesukoneesta voi olla ylipäätään innoissaan), että pääsen kokeilemaan "pöyhennystoimintoja" ja erilaisia pesuohjelmia ja tietysti on luksusta, että saa vaatteet kuivausrumpuun.

Alkaa todella näyttämään siltä, että talo valmistuu. Se ihan oikeasti on kohta valmis! Aivan käsittämätöntä, sillä en vieläkään osaa kuvitella, että se on tuleva kotimme.

Loput tehtävät työt ovat tässä:
 1. Pesuhuoneen katon panelointi.
 2. Pesuhuoneeseen allas ja kaappi.
 3. Induktiolieden asennus.
 4. Liesituulettimen asennus.
 5. Sauna kokonaisuudessaan (saattaa jäädä muuton jälkeiseen aikaan).
 6. Ilmastointitöiden viimeistely.
 7. LVI-töiden viimeistely.
 8. Joitakin (en tiedä mitä) sähkötöitä.
Lisäksi tietysti omakotitalorakentajan työt eivät hetkessä lopu muuton jälkeenkään, sillä onhan pihassa ja autotallissa vielä puuhaa moneksi vuodeksi. Mutta, niinhän se pitää ollakin.

1 kommentti:

 1. http://www.kotipolku.com/keskustelu/yleinen+keskustelu/haemme+sivuston+aiheeseen+sopivia+blogeja%21-9.html

  :)

  VastaaPoista