lauantai 4. toukokuuta 2013

Pariovet

Joka päivä talolla tapahtuu jotain konkreettista (itselleni konkreettinen talonrakennuksessa tarkoittaa valmista :D). Pariovet ovat paikallaan ja kyllä ne aika kivalta näyttävät. Ovet johtavat työhuoneeseen, mihin laitan myös akvaarion (ja kaikki kirjakokoelmat). Saa nähdä miten saan tavarat sommiteltua siten, ettei sisustus näyttäisi huoneessa sekavalta.

Vasemmalla oviaukko kodinhoitohuoneeseen.


Tämän päivän vietin Bauhausissa katselemassa ja vertailemassa työtasojen, hanojen, katto- ja saunapaneelien sekä altaiden hintoja. Alkuperäisesti suunnittelimme massiivipuutasoja sekä keittiöön, vessaan että kodinhoitohuoneeseen. Nyt kun rahaa on vähän, mietimme josko vaihtaisimme osan laminaattiin, mutta tosiasiallisesti laminaatin ja massiivipuutason hintaero on vain joitakin kymppejä. Joten siinä tuskin kannattaa tinkiä.

Toinen tinkimisen paikka on suihkut. Nyt niin pinnalla olevat ns. sadesuihkut saavat jäädä. Saahan niitä halvallakin, mutta taidamme ottaa mieluummin tavallisen, hyvälaatuisen suihkun kuin edullisen ja huonolaatuisen sadesuihkun. Myös hanoissa pystyy säästämään satoja euroja kun ostaa ihan perusjuttuja. Ja ovenkahvoista pystyy tinkimään, kuten myös kattopaneeleista ja listoista. Saunaan panostamme vähän, mutta pääasia mielestäni on saunassa, että siellä on ylipäänsä on lauteet ja hyvä kiuas, ja hyvin toimiva ilmanvaihto. Tunnelmaa saunaan saa hyvällä valaistuksella (hyvä valaistus saunassa on epäsuora ja hämyinen), sekä yksinkertaisilla lauderatkaisuilla.

Puuh, eiköhän me tästä rojektista selvitä hengissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti