perjantai 3. toukokuuta 2013

Säilytys liukuovien takana

Vaatekaapit ovat nyt koottuina. Valitsin valkoisia, yksinkertaisia maitolasiovia (joista ei näy läpi), sekä peiliovia. Jos meillä olisi ollut rahaa, olisin päätynyt etsattuun valkoiseen lasioveen, mutta hinta oli yli kaksinkertainen perusvalkoiseen verrattuna. Etsattu olisi ollut hieman valkoisempi ja mattapintaisempi.

Jätin pois myös niin yleiset jakolistat, sillä ajattelin kyllästyväni niihin nopeammin kuin yksinkertaisiin oviin.

Tuulikaapin liukuovet ja kuvassa näkyy vähän eteisen vaaleanharmaata laattaakin.

Makuuhuoneen ovirivistö. Vasemmalla kahden oven takana on ns. minun pukeutumishuoneeni, ehkä pienen vaatehuoneen kokoinen. Siellä ei ole vielä "sisälmyksiä", joten pitänee hankkia Ikeasta jokin kiva ratkaisu. Ajattelin hankkia mm. pyörillä olevan vaaterekin, jonka saa vedettyä ulos kaapista.

Eräs tuttu arkkitehti suositteli, että emme suunnittelisi ns. vaatehuoneita laisinkaan, vaan kätevämpää on laittaa varastotilat liukuovien taakse. Näin ollen poistimme pohjakuvasta eteisen vaatehuoneen ja laitoimme tilalle liukuovijärjestelmiä. Aika näyttää oliko valinta kaukaa viisas.

ps. huomasimme muuten, että Kirenalta tulleet vaatekorit ovat täysin identtiset nykyisessä asunnossamme olevien Ikean vaatekorien kanssa.  Ainoana erona oli hinta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti