tiistai 19. helmikuuta 2013

Nopeasti valmista

Maanantaina maalari aloitti maalaustyöt. Yhdeltä ihmiseltä siihen menee reilu viikko (tai kaksi). Ensin suditaan pohjamaalit ja sen jälkeen kaikki seinät muutamaan kertaan pintamaalilla. Onneksi valitsemamme värit oli jo päätetty, sillä maaleja kaupassa on satoja sävyjä puhumattakaan lukemattomista erilaisista kiilto- ja struktuurivaihtoehdoista. Kalusteet tulevat torstaiaamuna ja parkettikin pitäisi tilata ihan juuri, jotta se ehditään asentamaan ennen kalusteita.

Nyt olemme siinä ihanassa vaiheessa, kun valmista alkaa tulla todella nopeasti. Voidaan jopa sanoa, että olemme loppusuoralla! Tosin kuulin, että mies on menossa huomenna töihin talolle, joka tulee kokonaisuutena tontille. Rakennus vain nostetaan perustusten päälle ja voilà, siinä se asunto on valmiina! En osaa edes kuvitella ratkaisua, että talo tulisi kalusteineen kaikkineen paikan päälle ja muuttaa voisi melkein siinä paikassa.

Alla vanha kuva arkistoista seinien nauhoituksesta. Kuvakulma on otettu pääovelta, josta näkee yhdellä silmäyksellä koko talon läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti