torstai 29. marraskuuta 2012

Meillä on huoneita

Ihmeellistä mutta totta, huoneet alkavat muodostumaan. Appiukko on päivät häärinyt raksallamme ja niin se talo etenee taas mukavaa vauhtia. Jos joku olisi siellä täysipäiväisesti töissä joka päivä, kuinka nopeasti sitä pääsisikään uuteen kotiin...

Tajusin muuten yhden hyvän puolen avarassa tilassa rakentamisen suhteen, sillä mitä vähemmän seiniä sitä vähemmän levyttämistä. Ja meillähän ei ole kuin kolme makuuhuonetta (tai oikeastaan kaksi makuuhuonetta ja työhuone), sekä iso olokeittiö. Märkätilojen seinät ovatkin taas harkoista, joten ne kaipaavat vain tasoitetta.

Vasemmalla työhuoneen ja makuuhuoneen seinää (ja takan takana kummistuskäsi). Kuva on otettu panoraamatoiminnolla kännykällä ja miehen koko ruumis taisi jäädä kuvasta pois, mutta onneksi jäi edes käsi. :D

Korkea seinä melkein levytetty.

En ole vieläkään päättänyt laattoja, vaikka Laattapisteen tarjouskin taisi mennä jo umpeen. En vain osaa päättää, on tää kauheeta. Keittiömyyjälle pitää ilmoittaa kun levyttäminen on valmista, sillä hän tulee tarkistusmittaamaan paikat kaappeja varten. Taidankin vähän muokata mm. vaatekaappien sisältöä vielä ja ehkäpä poistan wc:n yläkaapit sittenkin. Mielestäni kuusi isoa laatikkoa pitäisi riittää säilytystilaksi vessaan. Toiseksi tason yläpuolella pelkkä peili ja seinä näyttää pelkistettynä paremmalta kuin hirveä määrä pikkukaappeja.


Meiltä muuten puuttuu vielä tasoite(mies)ihminen sekä mahdollisesti maalari. Jos alamme itse maalailemaan noita isoja pintoja, voipi käydä niin että jäljestä tulee aika karmeaa. Siksipä palkkaamme mieluusti jonkun ammattilaisen, jonka kädenjälkeen voi luottaa. On tässä vielä puuhaa ennen muuttoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti