lauantai 1. syyskuuta 2012

Tiilet siellä missä pitääkin

Ei riitä, että latoo tiiliä katolle. Pitää kiinnittää vielä päätyreunatiiletkin, sillä kaikki pitää sulkea, tiivistää ja viimeistellä rakentamisessakin - tai erityisesti rakentamisessa.  Räystäiden reunojen viimeistelyn ilmeisesti voi tehdä joko pellin avulla tai reunatiililillä. Kattoon tulee kumpaistakin: eli tiiltä pääoven eteen (kuten kuvassa näkyy) ja vastaavalle seinällä talon takana, ja pelti asennetaan "pitkille" sivuille.

Kuvat on otettu muuten Nokian kännykällä, mutta ei sillä uudella Pureview:llä, jonka olen laittanut tilaukseen... Se on juuri sellaisia hetkiä varten, kun tarvitaan nopeasti kameraa - puhelin on lähes aina mukana, kamera vain joskus. Ajattelin ensin odottaa uudempaa versiota Pureview:stä, mutta jos aina odottaa, niin sittenhän sitä saa odottaa. 

En juuri tarvitse kännykkää soittamiseen (vaikka olenkin nainen ja stereotyyppisesti naiset muka soittelevat paljon :D ). Soitan todella harvoin kenellekään ja en juuri koskaan ilman asiaa, mutta sitäkin useammin näen ympärilläni mielenkiintoisia juttuja, jotka haluaisin ikuistaa kuvaksi. Viimeinen kuva on tästä oiva käytännön esimerkki.


Päätyreunatiilet paikallaan.


On satanut, satanut ja satanut. Yhtenä päivänä näin hienon sateenkaaren, joka ulottui läpi taivaanrannan. Kuva otettu liikkuvasta autosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti