sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Jotta voisi kurkottaa korkeammalle

Viikonloppua on ympäröinyt lämmin sää. Miten lämpö ja valo voivatkin vaikuttaa niin paljon mielialaan! Lämpiminä päivinä elämä tuntuu kevyeltä ja nautittavalta. Jokainen hetki linnunlaulusta grillaushetkiin on niin levollista verrattuna talven harmauteen.

Raksalla mennään eteenpäin, pikkuhiljaa. Tänään mies ja appiukko olivat rakentamassa telineitä ulos, jotta ylettäisimme maalaamaan nurkkalautoja. Siihen aikoo allekirjoittanutkin osallistua, vaikka talon korkeus vähän huimaakin. Myös rappauslevyt pitää jossakin vaiheessa naputtaa seiniin. Rappaus tapahtunee elokuussa, joka on kuin onkin ihan pian. Alumiiniset telineetkin saapuivat tänään. Aika outo aika toimittaa telineet lauantai-iltana, mutta mikäpä siinä, kun olimme kerran paikalla. 

Grillasimme myös ensimmäistä kertaa omalla pihalla. Tosin, grilli oli kokenut kovia ja muistutti vinoa tripodia (nörtit tietävät mikä on tripodi, mutta muille selvennykseksi, että Tripodien aika -niminen sarja kolmijalkaisista roboteista tuli taannoin kahdeksankymmentä luvulla ). :D Tästä huolimatta saimme liekitettyä hiillosmakkaraa ja kebakoita. Reiskat jäivät ahertamaan koko pitkäksi päiväksi ja itse lähdin kotiin grillailun jälkeen. Kuinka ovelaa... ;D Ehkä hankimme toisen grillin, kun terassi on joskus valmis. Mutta taatusti emme hanki laivan kokoista megagrilliä, vaan jonkun aika pienen ja käytännöllisen. Sitten vuoden päästä. Sitten kun on taas lämmintä.


Vain taivas rajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti