keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Unelma sisustuksesta

Tänään ei ole juuri sanottavaa rakentamisen suhteen. Eikä oikein arjenkaan.
 
Tässä siis muutama sisustuskuva, joita olen säilönyt. Ensimmäinen kuva vastaa unelmasisustustani, mutta todellisuudessa rohkeuteni sisustamisen suhteen asettuu ehkä kolmannen kuvan tasolle. Sillä mielestäni sisustus vaatii ennen kaikkea rohkeutta toteuttaa omia haaveitaan. Ainakin itselläni on suhteelisen selvä näkemys siitä, mistä oikeasti pidän. Mutta, on ihan toinen asia valita juuri niitä haluamiaan asioita kotiinsa trendien sijaan. Taistelin korkeakiiltoisen ja klassisen keittiön välillä todella pitkään, kunnes lopulta päätin, että luotan mystiseen intuitiooni. Valitsin siis klassisen keittiön moderniin kotiimme.

Muistelen joidenkin keittiökauppiaiden näkemyksiä "oikeasta" sisustustyylistä keittiössä. Vaihtoehtoja ovat joko klassinen tai moderni, mutta elementtejä näistä kahdesta ei voi heidän mielestään yhdistää. Merkillistä rajaamista mielestäni, sillä voi kai ihminen sisustaa kotinsa juuri niinkuin haluaa. Mutta, jännittää kovasti nähdä keittiömme valmiina ja muutenkin tietysti koko talo.

Olen jo suunnitellut vanhojen huonekalujen tuunaamista, sillä saan mm. äidiltäni antiikkikalusteita kotiimme. Sisustussuunnitelija ehdotti Sinisen talon kuulumisia-blogia, jossa on paljon vanhojen kalusteiden tuunaamiseen liittyviä vinkkejä. On todella kutkuttavaa nähdä kokonaisuus valmiina, sillä olisihan ollut liian helppoa valita kotiin vain ultralinjakkaita ja minimalistisia linjoja, jotka sopivat talon ilmeeseen, mutta eivät käsitykseeni kauniista ja levollisesta kodista.

Tässä kodissa on juuri selllainen tunnelma, jonka tahtoisin omaan kotiimme.

Hauskat valaisimet, kauniit kattopalkit. Muuten ehkä vähän autio huone.

Vaaleat seinät ja lattia, sekä tummanharmaat sohvat näyttävät hyvältä, muuten sisustus on hyvin pelkistetty. Ehkä liiankin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti