tiistai 3. huhtikuuta 2012

500 euron sisustushaaste

Sain sisustushaasteen ystävältäni Ronjalta (joka muuten pitää loistavaa blogia elämästään ulkomailla).

Eli, mihin sisustusasioihin laittaisin kokonaiset 500 euroa. En tiedä, ovatko huonekalut sisustusasioita. Mutta, niitä kaipailen uuteen kotiin. 

Ikean Ektorp nojatuoli, 219e. Ikean Billy kirjahylly 109e. Norden penkki, 49,95e (käsittelisin puuvahalla tummaksi). H&M:n satiinipussilakanasetti x 2 80e. Arabia 24h teekuppi x 4, 11.90e.


Ylitin budjetin 5 eurolla. Tyypillistä... Jos olisi ollut enemmän kuin viisisataa euroa, olisin luultavasti laittanut listalle muutaman Artekin valaisimen ja jotain muuta kauniinkallista. Mutta, on mukavampaa nukkua satiinilakanoissa ja istua nojatuolissa, kuin ihailla valaisinta tyhjässä huoneessa. Olkoonkin, että Ikea ja H&M ovat epähumanitäärisiä riistojärjestöjä. Mutta, puolustukseksi myös design-tuotteita kauppaavat organisaatiot ovat ulkoistaneet toimintaansa kolmansiin maihin. No, se siitä huonosta ekologisesta omastatunnosta.

Tuotteiden käyttötarkoituksia tuskin tarvinnee perustella, mutta nojatuolin ja kirjahyllyn laittaisin kirjastohuoneeseen. Penkin käsittelisin jollakin puuöljyllä tai vastaavalla. Se tulisi kodinhoitohuoneeseen saunasta tulleiden jäähypenkiksi.

Kiitos haasteesta! En osaa pistää eteenpäin, sillä en tunne blogimaailmasta juuri ketään - eikä tätä blogia lue kuin tutut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti