keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Muuton aikaisia kuvia

Katselin vuoden takaisia kuvia. Olemme asuneet uudessa talossamme nyt reilun vuoden päivät. Sisustus on hieman muuttunut silloisesta; olemme saaneet mattoja, verhoja ja uudet maalit huonekaluihin. Ja sohvatkin ovat vaihtuneet. Ainoastaan makuuhuone on pysynyt aika muuttumattomana

Haaveilen, että joskus vielä mulla on varaa hankkia sisustussuunnittelijan ehdottamat tekstiilit ja huonekalut. Näitä olivat mm. pellavaverhot isoihin ikkunoihin ja Espritin Cool Glamour matot beigen värisenä.

Myös työhuoneen ilme oli sisustussuunnitelmassa tosi kiva. Työhuoneeseen suunniteltiin mm. ns. kirjaseinää, eli kolme neljä hyllyä vierekkäin kirjoille ja  niiden väliin ehkä työpyötä. Lisäksi suunnitelmassa oli kaksi Valantin Onni-nojatuolia ikkunan edessä ja niiden keskellä pieni Occa pöytä (jonka valmistus on näemmä ehkä lopetettu). Vepsäläisen sivuilla oleva Cartagenan pöytä on aika samanalainen.

Talon sisustus on vähän samanalaista kuin rakentaminen: pikku hiljaa talo tulee valmiimmaksi ja valmiimmaksi. Ja koskaan ei ole ihan tyytyväinen koko pakettiin samanaikaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti