tiistai 29. heinäkuuta 2014

Helle, virkistysalue ja vähän taloprojektin vaiheesta

Kohtalaisen hyvä tuuri osui kohdalleni ja lomasäät jatkuvat. On itse asiassa niin kuuma, että maaviileälaite on ollut kohta kuukauden päällä. Lähellämme on kunnan virkistysalue, mitä saavat kuntalaiset käyttää. Alueella on wc ja sauna, ja tietysti pieni lampi. Asuinkuntamme on pohjavesialuetta, joten lammen vesi on aika viileää.
Mielestäni kyseiset vesialueet olisivat luultavasti kuvauksellisesti parhaimmillaan syksyllä, ehkä usvaisessa aamuhämärässä. Haluaisin kuvat jotakuta, kenellä on punaiset hiukset ja vaalea iho, sillä olen ohimennen huomannut, että kyseisen värityksen omaavat ihmiset näyttävät todella kauniilta kuvissa. Varsinkin utuisissa ja väreiltään hieman "fliisuissa" otoksissa.
Kaipaan myös zoomia, sillä 50mm lasilla ei pääse riittävän lähelle. Alimmassa kuvassa olen yrittänyt tarkentaa mehiläiseen, mutta en ihan onnistuneesti. Tarkentamiseen tietysti ei ole apua zoomin kanssa, mutta riittävän lähelle sillä kyllä pääsisi.

En ole pitkään aikaan kirjoittanut siitä mitä talollamme tapahtuu. Maiden tasaus alkaa olla loppusuoralla, vaikka vielä puuttuu muutama kuorma täytemaata sekä multaa. Naapureilla (jotka siis ovat jokainen rakentaneet meidän jälkeemme, on piha paremmassa kunnossa kuin meillä...) Olen tehnyt joitakin istutuksia, sekä laittanu kasveja ja yrttejä ruukkuihin odottamaan maahan siirtoa.

Lisäksi olemme vaihtaneet lastenhuoneen ja työhuoneen paikkaa. Laittelen niistä kuvia, kunhan jaksan ja ehdin. Lähinnä jaksan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti