maanantai 25. marraskuuta 2013

Mustaa

Ruokapöydän Slope-valot ovat paikoillaan. Mustat metallivarjostimet tuovat kivaa kontrastia muulle sisustukselle ja lisäksi tietysti alasvalot tuovat ruokailutilan aivan eri tavoin esiin kuin ennen. Ei siis turhaan puhuta valaistuksen merkityksestä sisustuksessa.

Varjostimilla on läpimittaa noin puoli metriä ja vaikka ne tuntuivat laatikosta otettaessa hirmu isoilta, ovat ne korkeassa tilassa mittasuhteiltaan juuri sopivat. Ruokapöydän yläpuolella on varaus kolmelle valolle. Valot oli laitettava niille varattuihin paikoihin, ja huomasimme (tai pikemminkin puoliso), että ehkä vielä isompi pöytä olisi passelimpi näille varauksille, sillä pistokkeet ovat ihan pöydän päissä. Vinkiksi siis rakentajille, että ottakaan huomioon kalusteet valaisinsuunnitteluvaiheessa.

Tässä ne olokeittiön valaistusjutut sitten olivatkin. Ja jottei valoja olisi liian vähän, ostimme myös jouluvaloja sisääntulon pylväisiin. Ne toimivat hämäräkytkennällä automaattisesti. Niistä ehkä kuvaa jossain vaiheessa, kun saan aikaiseksi hakea jalustan jostain kaappien perukoilta.

Mustaa on nyt siellä täällä valaisimissa, tyynyissä ja tauluissa. Tykkään ainakin tällä hetkellä kontrastista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti