sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Valot päällä

Meillä on sähköt. Tai onhan sähköjä ollut jo alusta asti, mutta nyt erilaisten asennusten kautta sähkö on löytänyt tiensä myös valaisimiin, turvajärjestelmiin ja kodinkoneisiin.

Toimin eilisen sähköasentajan avustajana ja irroittelin pieniä muovisuojia valokatkaisimista ja laitoin uusia tilalle. Aikamoista näpertelyä näyttää sähköasentajan työ olevan ja heti sormet oli rakkuloilla sen jälkeen (olenpas tottunut työntekijä... :D). Lisäksi siivoilin kaappeja ja ikkunaraameja rakennuspölystä. Ja sitähän riitää, nimittäin raksapölyä.

Ja mistä nyt sitten tietää, mikä valo syttyy mistäkin?

Makuuhuoneen valaistusta.

Vauvanhuoneen valot.

4 kommenttia:

 1. Teidän valaisimien sävy näyttää kivalta- lämpimältä muttei liian kellertävältä. Saako kysyä millaisista spoteista on kyse?

  VastaaPoista
 2. Ne on ihan perus 12 V:n halogeenit. Ne on laitettu aika lähelle seinää, jolloin heijastus tulee paremmin esiin. Vaatii tosin hyvin tasoitetut seinät, kun pienetkin virheet tulee näkyviin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta =) myös vauvan huoneessa on mahtava huonekorkeus...

  VastaaPoista
 4. Eipä mitään. Huone sattuu olemaan katon korkeimmalla puolella, joten päätettiin jättää huonekorkeutta alaslaskun sijaan. Katsotaan tulevaisuudessa, oliko hyvä ratkaisu vai ei. :)

  VastaaPoista