torstai 23. toukokuuta 2013

Sähköjä

Valoja on jo osassa taloa kytkettynä. Oma sähköasentajani (eikö olekin omistushaluisesti ilmaistu) on niitä jo jonkin aikaa asennellut. Vessassa on kattovalaisimet, peilin valonauha ja itse peili vielä puuttuvat.

Pahoitteluni kuvista, sillä olen viime aikoina ollut talolla vain Pureview puhelimeni kourassa. Järkkäri on aina kotona, enkä iltaisin jaksa enää lähteä kuvailemaan. Pitää ryhdistäytyä tässä asiassa.

Vessan katossa on kaksi spottia, lisäksi altaan ylle tulevaan peiliin laitetaan led-nauhaa taakse, jota varten seinässä on sähköjohtoa varten reikä.

Valokatkaisimet.
Muualla talossa on vielä asioita kesken: mm. liesituuletin, takan suojalasi, ja keittiön välitilan lasi. Lisäksi puuttuvat listat, kahvat, pääovi (paikalla väliaikaisovi), lvi-jutut ja khh, sauna ja pesuhuone melkein kokonaisuudessaan. Kohta alkavalla äitiys"vapaallani" ajattelin siivota talon läpikotaisin, vaikka ehkäpä korkeat ikkunat jätän jonkun muun huoleksi.

2 kommenttia:

  1. Talo muuttuu heti valmiimman näköiseksi kun valot saadaan päälle. Tsemppiä siivoukseen, teillä menee sitten muutto aika täpärälle ;)

    VastaaPoista
  2. Totta! Kiitos, menee tosiaan täpärälle. Ei tiedä ehtiikö vauva syntyä ennen vai jälkeen muuton. :D

    VastaaPoista