lauantai 13. huhtikuuta 2013

Krominuppikeittiö

Tila alkaa valmistautua kohti lopullista tavoitettaan, eli funktionaalista keittiötä. Vielä jonain päivänä voimme käyttää keittiötä itse ruuanvalmistamiseen. Sitä odotellessa pitää inspiroitua vain näistä kuvista.

Tykkään muuten kovasti tammisista tasoista  ja saarekkeesta aivan erityisesti. Ja lisäksi pidän pikkuisista krominuppivetimistä, aivan erityisen söpöt (voiko keittiön vetimet olla söpöt? :D). Kodinkoneet ovat tulossa ensi viikolla. Ja sitä myöden keittiö alkaakin olemaan just-eikä-melkein-valmis.

Loput parketista asennetaan tänään ja lattia tulee täten keittiön kaappien asennuksen jälkeen, jotta parketin saumoille jäisi liikkumavaraa.



Allas on komposiittia ja sen pitäisi kestävä ja naarmuuntumaton (mietin aluksi posliiniallasta, mutta se olisi ollut epäkäytännöllinen keittiössä).

Me keittiön krominupissa.

Materiaalien suhteen pitää vielä miettiä LVI-tuotteet, saunan panelointi - ja laudemateriaalit ja kiuas, sekä listat. Olemme vielä jotakuinkin budjetissa, mutta toisaalta esimerkiksi lattia oli aika kallis ja päätimme säästää hanoissa. Suunnittelemamme hanat ja kiuas ovat suhteellisen hintavia, mutta jos nyt jossain pitää tinkiä, säästän mieluummin hanoissa kuin esimerkiksi kiukaassa - sauna on tärkeä (varsinkin tarpeeksi lämmin sellainen).

Joten tänään otan projektikseni miettiä, että millaisen hanan valitsemme keittiöön - kuinka jännitävä tehtävä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti