lauantai 23. maaliskuuta 2013

Keittiön valmistumista

Tässä vaiheessa keittiössä on osa kaapeista paikallaan. Tason alapuolelle ja kumpaankin reunaan tyhjiin koloihin tulee pakastin, jääkaappi ja astianpesukone, mitkä saavat kalusteoven pintaansa. Lisäksi vasemmalle reunaan tulee mikro ja uuni.

Mietimme aluksi, josko keittiö olisi ollut parempi L-mallisena, mutta nyt kun tuota tilaa katsoo, niin kyllä I-keittiö näyttää aika toimivalta ja lisäksi tietysti terassin ovikin oli mahdollista sijoittaa saarekkeen päähän (josta sitten kesällä pääsee suoraan terassille ja tällä hetkellä suoraan lumikasaaan).

Yksi huoleni liittyi siihen, että mahtaako keittiö olla liian pieni. Mutta jo nuo seinäkaapit ovat tilavammat kuin nykyisessä asunnossamme, joten emmeköhän me tulevaisuudessa kolmihenkisenä perheenä hyvin tuolla pärjää.


Jo nyt olen innoissani isosta saarekkeesta, jossa on tilaa tehdä ruokaa laskutilan ollessa kummallakin puolella liettä. Voi että, olen niin tyytyväinen tuohon meirän keittiöön!


6 kommenttia:

 1. Hei vaan,

  Innolla olen seurannut talonne valmistumista :) Meille on tulossa samankaltainen keittiö, korkea katto myöskin. Jossakin vaiheessa mietit liesituuletinta ja korkean katon haasteita. Mihin ratkaisuun päädyitte? Teillehän tulee liesituuletin myös saarekkeeseen, eikö vain? Kiitokset jo etukäteen vastauksesta! Tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että joku seurailee tätäkin sivustoa. :) Liesituuletin on vielä työn alla ja siinä riittääkin pohdittavaa. Katolla on nimittäin huippuimuri ja liesituuletin pitäisi saada yhdistettyä siihen. Ja tosiaan, liesituuletin on saarekkeen kohdalla.

  Vaatimuksena on meillä on pyöreä rosterinen liesituuletin ja niitä ei ole huippuimuri-malleja, joten yksi vaihtoehto on tehdä jatkopala varteen ja ohittaa sähköt (moottorillinen malli) ja kiinnittää huippuimuriin siten.

  Toinen vaihtoehto on kehittää joku metallinen putki tuohon, mutta sellaisen väsääminen on myös aika työlästä.

  Postailen aiheesta, kun olemme jotain keksineet. Ja kiitos tsempeistä! :)

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri blogiisi ja ajattelin sanoa hei. Teillä näyttäisi olevan hommat hieman pidemmemmällä kuin meillä. Ihana koti teille tulossa! Pitääkin selailla myös vanhoja postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan sinullekin ja tervetuloa! Ollaan onneksi jo loppusuoralla, mutta kyllä projekti on tuntunut toosi pitkältä.

   Kiitos vain, teillekin tulee kaunis koti - mietittiin Latoa yhtenä vaihtoehtona, mutta päädyttiin sitten pulpettikattoiseen. Jos joskus vielä rakennetaan, niin haluaisin juurikin kaksikerroksisen Ladon. :)

   Poista
 4. Teillä yhdistyy kivasti moderni ja klassisempi tyyli keittiössä. Olen myös seuraillut blogiasi pidempään hienojen kuvien ja hyvältä vaikuttavien sisustussuunnitelmien vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan. Sellaista uuden ja vanhan sekoitusta olen vähän hakemassakin sisustuksen suhteen. Katsotaan miten lopputulos sitten onnistuu. Kohtahan sen näkee, toivottavasti. :)

   Poista