sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pintamateriaaleja Bauhasista

Löysin kokonaan uuden rakentamisen ulottuvuuden Bauhausista. En ole tiennytkään, että siellä myydän ihanmitätahansa talonrakentamiseen liittyvää. Olin hakemassa takkasettiä, jotta en (uudelleen) polttaisi näppejäni hehkuviin nuppeihin. Bongasin kuitenkin reissullani pallovalaisimia, Moran hanoja, tammitasoja (vessaan ja kodinhoitohuoneeseen), marmorikuvioisia laattoja sekä mattaista lasimosaiikkia.

Takkasetti.

Oli mukava kierrellä katselemassa ihan rauhassa laattoja, lattioita, hanoja, kylpyammeita, valaisimia ja kaikkea muuta maan ja taloharjan väliltä. Valikoima oli mielestäni monipuolisempi kuin Rautiassa, aika paljonkin monipuolisempi.

Vanerilevy.

Teknisen tilan seiniin tulee vanerilevyä, jonka päälle ruuvataan kipsilevy. Vanerilevyn tarkoitus on toimia vahvisteena, sillä tilaan tulee paljon seinään kiinnitettäviä asioita.

Tekninen tila and the shadow man.

Alla olevassa kuvassa näkyy pesuhuoneen muurattua seinää työhuoneen puolelta. Muuratulle seinälle tulee muuten rivi vitriinejä kirjoille. Odotan niin kovasti, että päästään ostelemaan pintamateriaaleja vihdoinkin! Luulen, että pärjätään aika pitkälle Bauhausin valikoiman kanssa (tosin lauteet ehkä hankitaan muualta).

Työhuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti