perjantai 2. marraskuuta 2012

Harppaus harppaukselta

Lyhyessä ajassa on tapahtunut suurta edistystä. Tuntuu kuin talorakennuksessa etenisi harppauksittain siten, että joskus ei tapahdu juuri mitään ja hetkessä vaikka mikä juttu edistyy.

Pesuhuoneen seinät on melkein muurailtu umpeen, eikä tila vaikutakaan enää niin pieneltä kuin pelkäsin. Mahtis juttu, varsinkin kun näyttää, että amme taitaa mahtua sinne ihan hyvin. Nimittäin tämä amme. Myös sähköt on vedetty sisätiloihin ja keskuspölynimuri asennettu. Onpa jännää, sillä en ole koskaan edes imuroinut keskuspölyimurilla (ehkä se motivoi imuroimaan meitä molempia). :D

Myös Megatronin näköinen kaivuri tasoitteli etupihan putkien aukikaivamisen jälkeen. Nopeasti se näytti käyvän kuskikopin ja kauhan kääntyillessä ympäri tonttia. Täytemaatakin taitaa olla niin paljon, että saadaan tontti tasaiseksi. Talo on siis liitetty vesi- ja viemäriverkostoon (vaikka hanoja ei vielä olekaan). Lattialämmitys pulputti ja kosteus tiivistyy ikkunoihin, joten huippuimuri jätettiin yöksi päälle kosteutta poistamaan.

Ai niin, olemme saaneet uusia naapureita, sillä koivujen takana olevat kaksi tonttia ovat varattuja. Tämä tapahtui suunnilleen samoihin aikoihin kuin lehdessä luki, että kotipaikkamme on Suomen paras kunta. Mikä merkillinen yhteensattuma!


Kylpyamme tulee ikkunan alle ja suihku tulee ammeen viereen. Seinässä näkyykin railot ammehanalle ja suihkulle.

Vasemmalla näkyy saunan ovi.

Siinä se kokonaisuudessaan. Ai niin, wc-pönttö tulee kuvan oik. alanurkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti