lauantai 3. marraskuuta 2012

Häämatkalle

Reference 1.

Kun talon valmistuminen lähenee, lähenee myös häämatkamme. Niinhän se sovittiin, että rakentamisen jälkeen on syytä rentoutua. Tosin, voi olla, että lähdemme jo ennen rakennuksen valmiiksisaattoa (sittenhän matka olisi vieläkin lähempänä).

Löysin hyvän määränpään reisullemme, joka on tarpeeksi eksoottinen, trooppisen lämmin ja elävän merellinen.  Ja mikä tärkeintä, valokuvauksellisesti kaunis (myös vedenalaisesti).


Reference 2.


Jos vain saamme sen jotenkin onnistumaan, lähdemme Cairnsiin Australiaan. Lähellä on suuri valliriutta, jossa voi käydä snorkailemassa.  Lisäksi ympärillä on sademetsää (myös luonnonpuisto) ja vaikka mitä muuta. Hinta pakettimatkalle ei näyttänyt olevan ihan päätähuimaava, vaikka olin lukevinani, että turismin vuoksi  on valliriutan vuoksi hintataso on korkeahko. Malariaakaan siellä päin ei ole, joten rokotuksia ei tarvitse murehtia.


Reference 3.

Rakentaminen vie arjesta niin ison osan, että tuntuu kuin muu elämä olisi odottamassa jossain oven (suuren ja painavan) takana. Arki on yhtä pölyä, kuraa ja pimeyttä.

Loma, jossa aikaa olisi vain toisillemme ja yhteisseikkailuille, vaikuttaa aivan mielettömän kaukaiselta (ja uskomattoman ihanalta). Ei sitä osaa edes kuvitella pääsevänsä snorklailemaan lämpimiin vesiin, missä aurinko paahtaisi ja värit olisivat kirkkaampia kuin täällä Pohjolassa ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti