torstai 23. elokuuta 2012

Kodin elementit

Olen lähes vakuuttunut, että haluan (nimenomaisesti haluan) suunnittelija Kirsi Valantin huonekaluja olohuoneeseemme. Valannin sohvat näyttävät hyvin yksinkertaisilta, ajattomilta ja laadukkailta. Valanti ei ole kovinkaan halpa, mutta ei myöskään kallein. Uskon, että panostaminen laatuun huonekaluissa kannattanee kotimaisuuden ohella.

Olen myös pehmennyt Muuton valaisimille, jotka ovat jo kotvan olleet pinnalla. Me molemmat pidämme niiden yksinkertaisuudesta, joten jokunen Muuto laitetaan saarekkeen ylle liesituulettimen kummallekin puolelle. Hienoa, että olemme jostain samaa mieltä. ;)

Linnatulen Iso-Johannes takka on jo valittu ja tilattu. Tässä vaiheessa projektia voi vain haaveilla istuvansa Onni nojatuolissa katsellen Iso-Johanneksessa hehkuvaa tulta. Ehkä jonain päivänä se on myös todellisuutta.

Kollaasien teko on jotenkin huojentavaa, kun näkee asiat joita päässään on pyöritellyt. Toisekseen oma suunnitelma vahvistuu ja osaa kuvitella tulevan kodin paljon paremmin. Eiköhän näistä elementeistä vielä koti saada.

Kaikki kuvat lainattu. 1. Valanti, 2. Katoko, 3. Valanti, 4. Linnatuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti