maanantai 13. elokuuta 2012

Kaunein olohuone

Tässä olohuoneessa on paljon asioita mistä pidän: keltaista korostusväriä, harmaa sohva, valkoiseksi rapattu funkkistakka ja hauskat riippuvalaisimet. Kyseessä on Tampereen asuntomessujen talo Villa Rusko, kuinka osuva nimi. ;) Ihailin tätä yksinkertaisen kaunista olohuonetta jo valokuvista ja pidin siitä edelleen livenäkin, vaikkakin itse talo oli pohjaratkaisultaan hieman ahdas.


Kaunis valaisin dimangi-kuvulla. Joku voisi sanoa, että tässä ei ole mikroskooppisen pieniä timantteja... ;)
Tiilerin Oliver nuotiotakka.
Sohvan väri on täydellisen harmaa - tällainen kangas siis hakusessa. Malli taitaa olla Adean Band, mutta siitä en niin kovin pidä ja se on ihan jokaisessa talossa nykyään.

Harmaaseen sopii hienosti keltainen korostusväri, johon olen jostain syystä ihastunut.

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen ihastunut keltaiseen korostusväriin, sellaista olisi suunnitelmissa parvekkeelle valkoisen kaveriksi :). Täytyy varmaan tyytyä ostamaan keltaiset tyynyt, kun korostusväriksi ajattelemani sitruunat eivät näytä kypsyvän ;). Juuri muuten ihastelin tuota betonista valaisinpesää jossain muussakin blogissa ja siellä oli myös ostopaikka.

    VastaaPoista
  2. Keltainen on jotenkin tosi raikas ja toisaalta aika neutraali korostusväri. Voi harmi, sun pitää ostaa uusi taimi, josko se kasvaisi paremmin. :)

    Pitääpä etsiä, mistä sen voisi ostaa. Toisena vaihtoehtona on ihan vain Muuto-valaisin valkoisella johdolla, se on vähän samantyylinen kuin tuo timanttisysteemin.

    VastaaPoista