sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sisätöitä

Väliaikainen ulko-ovi. Oikea ovi on hieman korkeampi kuin tämä standardi.
Väliseiniä on alkanut hahmottumaan. Saimme myös väliaikaisen ulko-oven, joka on kylläkin liian matala, mutta auttaa pitämään rosvot ulkona. Ehkä. Tosin, teknisen tilan, kodinhoitohuoneen ja terassin ovet ovat vielä laittamatta. Ne ovat niin painavia, etten kyllä niiden kanssa pysty miestä auttamaan. Jännittää kovasti, kun väliseinät nousevat. Sitten näkee jo paljon paremmin, että miltä sisätiloissa näyttää.

"Päämakuuhuoneen" seinänalkuja. Nämä ovat kantavat väliseinät. Tähän makuuhuoneeseen tulee isohko vaateseinämä ja kaksi ikkunaa.
Vasemmalla kodinhoitohuone, jonka edessä kurasyöppö. Oikealla pesuhuone ja sauna.

Työjärjestys on suunnilleen se, että ensin valmiiksi ulkotyöt (ne tärkeämmät) ja sitten sisätöihin. Mutta, oikeasti töitä tehdään vuorotellen.

Katselin muuten erästä myynnissä olevaa taloa, ja täytyy sanoa, että talossa on onnistuttu sekä pintamateriaalien valinnassa että maiseman huomiomisessa. Käypä kurkkaamaassa täältä, niin näet vähän osviittaa miltä haluaisimme kotimme näyttävän valmiina. Ideana talossa on suuret ikkunat, valoisuus ja vaaleat pintamateriaalit. Kaunis talo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti