sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lastenhuone

Siirtelin lastenhuoneen ja työhuoneen paikkaa päittäin (voiko näin edes sanoa). Lastenhuoneessa on mammani vanhat kirjahyllyt, jotka mielestäni ovat juuri sopivalla korkeudella pienelle taaperolle. Olen maalannut toisen näistä jo valkoiseksi. Toinen hylly odottaa vuoroaan. Muutenkin lastenhuoneen sisustus on vähän keskeneräinen. Olen ostanut sisustustarran, tauluhyllyn ja sinisen tähtinaulakon, mutta en ole saanut aikaiseksi niitä vielä pistää paikalleen.

Poikkeusta vanhaan linjaani lasten sisustuksen (ja muunkin suhteen) on pinkin värinen matto. En sinänsä vastusta vaaleanpunaista tai pinkkiä väriä, mutta mikäli tytölle ostetaan kaikki kyseisessä värissä, menee se mielestäni överiksi (ja on lisäksi aika mielikuvituksetontakin). Yhtä mustavalkoista  on sisustaa pojanhuone vahvoilla väreillä ja laittaa seinille autojen kuvia...

En ylipäätään pidä kovin vahvoista väreistä, mutta lastenhuoneeseen värikkyys jotenkin sopii. Ja onhan kirjava lastenhuone vähän helpompi sisustaa, kun lelut kattavat koko värispektrin kuitenkin. Tässä maailmankaikkeudessa tietysti aika pieniä murheita nämä sisustusjutut. Varsinkin kun lapsiperheen arjen suurin sisustukseen liittyvä huolenaihe yleensä on, että onkohan ruoka pinttynyt tuoleihin ja pöytiin kiinni, ja onkohan pissaa lattialla ja onkohan vessaharja enää siellä, missä sen pitäisi olla. Puhumattakaan siitä, että milloin on viimeksi imuroitu ja siivottu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti