lauantai 10. toukokuuta 2014

Pientä kivaa lapselle

Kaikenlaista sitä on tullut hankittua lapselle. Tilasin verkkokaupasta Briteistä kirjan "Where the Wild Things Are". Kirjassa on vähän tekstiä ja paljon kuvia. Ilmeisesti tarina on 60-luvulta, joten nostalgiaa luvassa. Kuvitus on ihana, vaikka tarina tietysti vähän vanhanaikainen, mutta hauskan seikkailullinen. Kirjasta on myös elokuva, minkä olen katsonut ennen lapsemme syntymää. Haluan tutustuttaa lapsemme seikkailutarinoihin ja etenkin kertomuksiin, missä pieni päähenkilö on rohkea ja luottaa itseensä. En halua, että tytön maailma koostuu pelkistä prinsessatarinoista, vaikka niissäkin toki on puolensa.
Koska kärsin shoppailumaniasta, mikä tällä hetkellä on suuntautunut lastenvaatteisiin, ostin alennuksella Mini Rodinin tuotteita. Pipo ja kirahvibody ovat tosi kivoja, ja hyvää paksua puuvillaa. Jotkut ovat kuulemma jääneet koukkuun ko. tuotemerkkiin ja myyvät käytettyjä vaatteita jopa kalliimmalla kuin alkuperäisellä hinnalla, sillä eräät kappaleet ovat keräilyharvinaisuuksia...

Tilasin nämä LED-yövalot samasta verkkokaupasta kuin yllä olevan kirjan (eli The Kid Who). Paradoksaalisesti ko. kaupassa myydään tuotteita skandinavista, mutta tilaus oli nopea ja jokainen tavara tuli erikseen lahjapaperiin jo valmiiksi käärittynä (loistava synttärilahjakauppa siis). Pidän noista pienistä pupuista ja kärpässienestä. Ovat myös käteviä, sillä ne voi ottaa vaikka matkalle mukaan yövaloiksi, sillä ne toimivat pattereilla. Tiedä sitten, muokkaavatko nämä pienokaisemme lapsuutta paremmaksi. Ehkä, mutta ainakin äidin mielestä ne ovat kauniita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti