torstai 10. huhtikuuta 2014

Lastenhuoneen vaatekaappi ja ilmaiset printit

Saimme vihdoin aikaiseksi hankkia lastenhuoneeseen vaatekaapin. Muutamien tarjouspyyntöjen jälkeen päädyimme siihen, että meillä ei ole millään varaa laittaa yhteen makuuhuoneen kaappiin 1500 euroa. Jotain muuta oli siis keksittävä.

Kodin1:ssä oli sisustussäästöt ja sattumalta sitten kävi niin, että tilasin Daniel -vaatekaapin hintaan 199e. Oikea hinta 399e tänään, joten ihan kivasti tuli säästöä. Kaappi ei ole mitenkään järkyttävän tilava, mutta lapselle menee vielä vuosia (toivottavasti). Kaappi on suhteellisen tukeva ja listat alumiinia, joten siitä plussaa.

Tytön uusi kesämekko.

Toinen kiva juttu löytyi sattumalta, kun etsin netistä ilmaisia tulosteita. Törmäsin sivustoon, missä voi tulostaa lapsen (tai vaikka koiran) nimitaulun minkä värisenä vain. Valitsin värit "perfect pink" ja "tiffany blue". I know, ehkä perinteisimmät nykyajan sukupuoliroolivärit ikinä. Mutta minusta pinkki ja sininen sopivat kivasti yhteen. Taulujen hinnaksi tuli Ikean kehyksineen muutama euro, joten halvalla päästiin taas. Voit käydä tekemässä itsellesi (tai jollekin muulle) nimitaulun  on to baby:n sivuilta.

Lopuksi voi tulkita tekemiäni hankinta rahan perspektiivistä. Sitä kun ei rakentajalla (tai aika monella muullakaan) ole liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti