maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulujuttuja

Sen lisäksi, että jätämme joulusiivouksen viime tippaan, nukuimme tänään koko perhe megamyöhäiseen. Joku joskus sanoi, että odota vain kun sinulla on lapsia. Sitten et kyllä saa nukkua ikinä. Ajattelin olla tällä kertaa herättämättä vauvaa aamulla, ja niinpä nukuimme koko perhe puoli yhteen päivällä. :D Vauva meni nukkumaan kymmenen paikkeilla, joten ihan mukavat yöunet. 

Myöhemmin (toisten vauvojen jo syödessä toista päiväruokaa tai ollessa päikkäreillä) paketoimme lahjoja. Tiesittekö, että joulupaperia ja pakettikortteja voi tulostaa netistä. Googleen vain hakusanaksi "printable gift wrap" ja "printable gift cards". Itse laitoin vielä lisäksi sanan "vintage", koska halusin löytää jotain vanhanaikaista kivaa.

Kuvissa näkyvät paketit on tehty vaaleanpunaiselle tulostuspaperille tulostetuista valmiista joulupaperipohjista. Pakettikortit ovat samalla tavalla tehdyt. Valkoiset nauhat löysin joulukoristekassin kätköistä.
Sitten teimme, tai faktuaalisesti, minä tein muutamia piparkakkuja ja piparkakkutalon. Olin vahingossa ostanut Ikeasta piparkakkumuottinipun, jossa sattumoisin oli valmiit talomuotit. Voi tätä joulustressiä. Vielä on siivoamatta ja hakematta joulukuusi sisälle. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti