torstai 10. lokakuuta 2013

Valokuvia seinälle

Sateisen vaunukävelyn aikana valokuvasin syksyistä luontoa minkä ehdin. Haluaisin seinille printtejä joistakin kuvista, mutta tuhansista kuvista on vaikea valita sitä ehdotonta suosikkia. Sen lisäksi, että valokuvan pitää olla kaunis, sen pitäisi sopia sisustuksen väreihin. Eli sen on oltava joko mustavalkoinen, tai sitten juuri oikean sävyinen (mikä se sävy sitten ikinä olisikaan).

Useimmiten pidän taiteellisista valokuvista, sellaisista hämyisistä ja utuisista kuvista. Mutta toisaalta jotkin värikkäätkin kuvat ovat kivoja, mutta en usko niiden näyttävän seinällä kovinkaan silmään sopivalta.

Sen lisäksi, että marja-aroniapensaasta tuli kiva kuva, kasvi olisi myös syksyisen väriloistonsa ansiosta kaunis pensasaitana.


Tulin muuten hulluksi saadessani käydä YKSIN Ikeassa ja ostin vaikka mitä sisustustavaraa. Koti näyttää heti enemmän kodilta, kun hankin piensisustustavaraa. Jotenkin tuntui siltä, että kodistamme sisustuksen suhteen puuttuu jotain ihan olennaista. Uusi koti oli kiva, mutta kolkko. Katsellessani Pinterest kansioni kuvia tajusin puuttuvan osasen. Meiltähän puuttuu kauniita sohvatyynyjä, lampaantaljoja, tauluja, valaisimia ja mattoja vielä vaikka kuinka paljon. 

Lisäksi ymmärsin, että sisustuksestamme puuttuu kokonaan musta väri tehosteena. Koska kotimme materiaalit ovat todella vaaleita, on hyvä olla mustaa siellä täällä korosteena. Nyt sisällä näyttää huomattavasti paremmalta.

Yritän ottaa kuvia sisustuksesta jossain vaiheessa, vaikka en mikään sisustusvalokuvaaja olekaan.


Vahva valokuvaehdokas seinälle.

2 kommenttia: