sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Olohuone

Tältä meillä nyt näyttää. Hirrrveen vaikeeta ottaa kuvia sisältä. Etenkin, kun on vielä tyytymätön sisustukseen. Tahtoisin uuden sohvapöydän ja tv-tason. Ja keittiönpöydän ja... Tai, vähintäänkin vanhat pitäisi maalata valkoiseksi.

Myös verhoja pitäisi suunnitella olohuoneen ikkunoihin. Sisustussuunnitelmassa verhot ovat pellavaa. Olen kuitenkin alkanut epäilemään, että onko luonnonvalkoinen pellava sittenkin liian ruskeaa. Tuleeko meille sittenkin liian r u s k e a koti? :D Tahtoisin nimittäin raikastaa kodin ilmettä, en ruskistaa. :D Mutta en oikein miten sen tekisin, muuta kuin ostamalla uusia "henkevämpiä" huonekaluja.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se vois olla. :) Meillä on tosin makkarissa juuri vaaleanharmaat verhot, mutta ei kai se haittais, vaikka molemmissa huoneissa olis samanlaiset.

   Poista
 2. Minun mielestä ei näytä yhtään liian ruskealta. Ihan kiva vaan kun on värejä. Nykyisin kaikki uudet asunnot tuppaa olemaan musta-valkoisia ja samoilla design-huonekaluilla varustettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! Näinhän se on, että mustavalkoisella linjalla usein mennään. Yritimme sitä, ettei tarvitsisi kaikkea uusiksi ostaa uuden talon valmistuessa. Lokkivalaisin on esimerkki ns. design-valaisimesta, joka löytyy ihan kaikista uusista kodeista. Osa design-huonekaluista on ihan hienoja, mutta jotkut ovat sellaisia, että ihmettelen niiden käyttömukavuutta. Ostimme joskus massiivipuisia huonekaluja juuri siksi, että ne olisivat kestäviä ja voisi halutessaan maalata. Katsotaan nyt, saadaanko jotain järkevää aikaiseksi.

   Poista