maanantai 16. syyskuuta 2013

Tylsä sisustaja

Tämän pitkän rakentamisjakson lopulla mielikuvitukseni loppui (jos sitä koskaan oli tässä suhteessa ollutkaan), sillä en tiedä miten sisustaisin tätä asuntoa... Kaikki paikat ovat kovin autioita ja kolkkoja. Tarvitsisin Teuvo Lomanin stailaamaan tätä paikkaa. :D

Lipaston päällä kaikenlaista ja jotain tienvarsi(saaste)kukkasia. :D


Eteinen tarvitsisi uuden maton ja jonkun ison valaisimen lipaston päälle. Tuo Block on niin kovin pieni ja vaatimaton - se sopisi paljon paremmin jonkin valkoisen ja yksinkertaisen lipaston päälle. Ehkä Pentikiltä jokin kiva, tai jostain sellaisesta kaupasta, jota en en ole ennen ajatellutkaan.
Esimerkiksi Bauhaus ei ole ollenkaan niin halpa kuin voisi luulla. Valaisimet (joita myydään myös mm. Kodin1:ssä edullisemmin) ovat aika hintavia, vaikka ainakin itse miellän Bauhausin jotenkin halpana liikkeenä. Kävin myös Loviisan Aitassa ihastelemassa asioita, mutta karu totuus on, että näillä valtion bonuksilla ei sieltä mitään kovin isoa mukaan voi ottaa. Sitä palkankorotusta odotellessa... Vaikka toisaalta, monet osaavat sisustaa kotinsa kauniisti kirpputoritavaroin (itse en vain osaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti