torstai 12. syyskuuta 2013

Pientä säätöä

Tavaroiden laittaminen paikoilleen näyttää kestävän sen lisäksi, että osassa huoneita ei ole vielä edes huonekaluja. Sisustaminen on kivaa, mutta niin hidasta. Yksi huone kerrallaan edetään noin suurinpiirtein.

Uusi sängynpääty.


Makuuhuoneeseen hankimme sängynpäädyn Ikeasta. Sängynpääty on osoittautunut niin hyväksi, että ihmettelen miksi ihmeessä emme ole hankkineet sellaista aikaisemmin. Päädyn ansiosta päätään ei lyö kovaan seinään, eikä tyyny tipu seinän ja sängyn väliin ja lisäksi pääty tuo näyttävyyttä .


Ikean Maskros valaisin.

Niin ikään Ikeasta ostimme myös olohuoneen valaisimen. Kattolampussa oli askartelemista, mutta lopputulos oli hyvä. Korkeaan ja tyhjään tilaan iso kattovalaisin sopii mielestäni tosi hyvin.


Työhuoneen matto.

Askosta ostimme sohvat, joiden toimitus kestää noin neljä viikkoa (kuolen, jos ne eivät tule määräaikana). Sattumalta Askossa oli samalla ale ja ostimme pari mattoa olohuoneeseen ja työhuoneeseen. Matot olivat kompromissi sisustussuunnitelmassa olevan Espritin cool glamour mattojen sijaan.

Ihan kaikkea emme kuitenkaan osta uutena, vaan kotimme sai jonkin verran vanhoja huonekalujakin, kuten lipastoja ja vanhanaikaisia (ei kuitenkaan antiikki-ikäisiä) tuoleja. Tuolit pitää vielä päällystää jollakin sopivalla kankaalla ja koska meille tulee pellavaverhoja ja luonnollisia sävyjä, päällinen saisi olla jotain samantapaista. En ole kova käsityöihminen, vaan aika suurpiirteinen kädenjälkeni suhteen, joten ehkäpä ne tuolit olisi hyvä kuitenkin viedä verhoilijalle. :D

Arki on osoittautunut todella miellyttäväksi uudessa kodissa. On huippua, että on nopea induktiotaso, tehokas liesituuletin, kuivausrumpu (miten olen pärjännytkään ilman??) ja keskuspölynimuri, puhumattakaan omasta pihasta, takasta ja kahdesta vessasta...:D Nyt todella ymmärrän omakotitaloasujia, tämähän on niin paljon helpompaa, ja ennen kaikkea mukavampaa, kuin kerrostalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti