lauantai 28. syyskuuta 2013

Pellavaverhot

Makuuhuone alkaa näyttämään valmiilta. Sisustuksellisesti olen tyytyväisin tähän huoneeseen johtuen ehkä juuri viimeistellystä asusta. Muut huoneet odottavat vielä verhoja, huonekaluja ja piensisustusta. Näin ollen suuri osa kodista näyttää vielä vähän kolkoilta.

Makkari sai verhot ja verhotangot, joten ilme muuttui heti vähän kotoisammaksi. Verhot ovat pellavaa, jotka heijastavat hieman valoa lävitseen, mutta kuitenkin niin ettei aamuaurinko herätä nukkujia. Kyllä ne sisustussuunnittelijat oikeassa ovat, tekstiilejä vaihtamalla on helppa saada eri ilmeitä. Pellavaa tulee myös muiden huoneisen ikkunoihin.

Seesteinen makuuhuone.


ps. tänään päästään saunomaan! Kuvia saunasta myöhemmin. Se on kyllä aika hieno!

4 kommenttia:

 1. Millä sävyllä olette maalanneet tehosteseinän? Kaunis sävy :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se on Tikkurilan X487 sävy "Laasti".

  VastaaPoista
 3. Mistä olet ostanut nuo verhot? Kaunis sävy niissä ja tahtoisin myös pellavaa. Uteliaisuudesta myös kyselen, miksihän verhotangot on niin ylhäällä - onko se sisustussuunnittelijan idea ja siksi että huone näyttää korkeammalta kenties? Ollaan juuri laittamassa itse verhotangot ja pähkäilen eri vaihtoehdot...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista. :)

  Verhot ovat Ikeasta (Aina-merkkiset).

  Verhotankojen ripustamiseen syynä on se, että ikkunoiden yläpuolella on pistorasia jouluvaloja varten. Halusin pistorasiat piiloon, sillä mikäli tangon olisi laittanut ns. normaalikorkeudelle, olisi pistorasia jäänyt ikävästi näkyviin.

  VastaaPoista