torstai 1. elokuuta 2013

Pesuhuoneen katto ja Ikea

Nyt on paneloitu sekä sauna että pesuhuoneen katto. Katto näyttää aikas kivalta! Kyseessä oli siis lämpökäsitelty tervaleppäpaneeli. Samantyyppisestä materiaalista tulee myös lauteet, joita mies on menossa huomenna naapurin kanssa valitsemaan.

Saunan ovi vasemmalla. Oikealla näkyvä suihku tulee kylpyammetta varten.

Kaakelit ovat vielä ihan rakennuspölyssä. Oviaukko näyttää kodinhoitohuoneeseen.

Tänään kävimme miehen "suosikkikaupassa" Ikeassa ja vielä vauva mukanamme. Vauvan mukana on tullut uusi maantiede, jonka mukaan on kartoitettava liikkuminen siten, että a) on mahdollista vaihtaa vaippa, b) on mahdollista lämmittää pullo, c) on mahdollista imettää, d) on mahdollista vetäytyä jonnekin, kun vauva alkaa huutamaan. Viimeistä lukuunottamatta kaikki edellä mainitut olivat huomioitu Ikean asiakaspalvelussa, joten sinänsä vauvan kanssa liikkuminen kaupassa oli verraten helppoa.

Ikeasta ostimme Algot-järjestelmän hyllyjä vaatehuoneeseemme ja ison peilin vessaan. Mestaan on vielä palattava ostamaan mm. olohuoneen valaisin, ehkäpä vaatekaappi, tv-taso ja mitä ikinä vielä keksimmekään. Odotan jännityksellä, että miten pärjäänkään, kun vaatteille on kerrankin tilaa. Ja niin, kaikille purnukoillekin on tilaa vessassa. Ajattelinkin järjestellä niitä kerrankin johonkin lokeroihin, kuten vaikkapa tällaisiin. Ihan kohta pääsee sisustelemaan talolle ja sitä onkin tässä jo puolitoista vuotta odotettu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti