torstai 8. elokuuta 2013

Liesituuletin

Liesituuletin vaati uskomattoman suuren vaivan. Nyt se on paikoillaan ja hyvä niin. Kävi niin, että jatko-osa on hieman eri sävyinen kuin varsinainen liesituuletin. Vartta pitää vielä vähän suoristaa, mutta muuten häkkyrä on valmis. Liesituulettimen jatkopala tilattiin peltisepältä ja varsinainen "moottoriosa" tilattiin netistä. Appiukko väkersi jatkopalan sisään telineen, joka kiinnitettiin kattoon.

The liesituuletin oli viimeinen isompi homma sisällä (vielä puuttuvat tosin ilmastointityöt, mutta niitä ei hoideta itse).

Ymmärrän kyllä nyt, miksi keittiöt ovat usein standardikorkoisia. Sillä liesituulettimen asentaminen normaalikorkeaan tilaan on huomattavasti pienempi homma.

Puuttuvia töitä ovat vielä:
 1. Ilmastointiventtiilit.
 2. Ilmastointi- ja sähkömittaukset.
 3. Siivous.
 4. Postilaatikko.
 5. Talonumero.
 6. Kaiteet pääoven portaisiin.
Ei enää niinkään paljon hommaa!

2 kommenttia:

 1. Hei, minulla on ollut pitkä tauko blogien lukemisessa, ja nyt huomaan että teille on syntynyt ihanan ihana pieni käärö!!! ONNEA! Ja tsemppiä nyt vaan raksailuun ja äitiyden alkutaipaleille, nauti täysillä vauvasta kaikesta raksailuhässäkästä huolimatta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Raksailu onneksi vaikuttaa olevan loppusuoralla, joten ei enää pitkään tätä kahden kodin välillä ramppaamista.

  VastaaPoista