tiistai 11. kesäkuuta 2013

Saumausta, listoitusta ja vähän liesituulettimesta

Pesuhuone on saumattu. Sain tahtoni läpi vaalean saumauslaastin suhteen ja nyt lattia näyttääkin kivan ruudulliselta, kuten toivoinkin. Inspiraatiota kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen lattiaan hain täältä Kannustalon Vihervaaramalliston esitteestä s. 44. Kyseinen talo on muutenkin todella kauniisti sisustettu.

Pesuhuoneen lattia on todellisuudessa musta, mutta saumauksen jäljiltä se on aika likainen.

Huomasin muuten, että muuttovalmiita Latojakin on alettu valmistamaan. Ja vielä valkoiseksi maalattuja. Shit! Tosin, ne ovat aika pieniä malleja ja toiseksi, emme olisi voineet rakentaa puuverhoiltua taloa tontillemme kuitenkaan. Ehkä sitten seuraavassa elämässä.

Listoitukset saadaan valmiiksi lähipäivinä, joten sekin rakentajien ikuinen viimeinen työvaihe on kohta takana. :D

Keittiön listat valmiina. Koko huoneesta ei puutu kuin liesituuletin, välitilan lasi ja hana.

Punainen häkkyrä kuvassa vasemmalla on muuten liesituulettimen kehikko, jotta tuuletin saadaan kiinnitettyä kattoon. Appiukko väsäsi häkkyrän yksi päivä, ja vielä tarvitaan peltisepältä kaunis rosterinen kuori päälle, niin homma on valmis. Taitaa tuo korkea tila tehdä liesituulettimen asentamisesta hieman työläämpää, mutta toivotaan lopputuloksen olevan sen arvoinen.

ps. ikkunasta voi nähdä tulevan naapurin perustuksia. Siihen se maisema sitten loppuikin, mutta toisaalta onneksi saamme rakentaa pensasaidan väliin ja koivutkin peittävät osan näkymästä. Kaikkea ei voi kuitenkaan saada, kuten merinäkymää omalta terassilta kaava-alueella. Ja vielä halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti