perjantai 28. joulukuuta 2012

Valmiit seinät

Levytysurakka on saatu lähes päätökseen. Seuraavana vuorossa on katon levyttäminen ja siinä tarvitaankin levyhissiä, sillä painavia levyjä on raskasta nostaa.

Rakennustelineen kohdalle tulee i-mallinen keittiö saarekkeella.
Iso oviaukko parioville työhuoneeseen.

Olen aika vähän itse osallistunut rakentamiseen, sillä tuntuu että rakennuspölyisen talon haju oksettaa kahta kauheammin. Ehkäpä maalaan jonkun makuuhuoneen kuitenkin, kun sinne asti päästään.

Tuntuu vähän pahalta, että mies on kokonaan rakentanut talon ja minä olen tehnyt jotain ihan muuta. Tai siis vain laiskotellut, mutta toisaalta en olisi noita painavia levyjä edes jaksanut seinille nostaa, mutta olisihan sitä voinut olla apuihmisenä. :D

Kodinhoitohuone.
Keittiömyyjä käväisi tekemässä tarkistusmittaukset. Tilasimme kaapit Nixiltä, josta saapuvat myös Kirenan liukuovet makuuhuoneeseen ja eteiseen. Olipa ihmeellistä lyödä lukkoon kaappien toimitusaika, sillä en oikein edelleenkään osaa ajatella taloa oikeana kotina.

Kuvaa kodinhoitohuoneen ovelta olohuoneeseen ja eteiseen.
Katon levytyksen jälkeen seinät tasoitetaan ja maalataan. Olemme pohtineet josko olokeittiön korkeat seinät maalaisi ihan oikea ammattilainen ja maalaisimme itse nuo pienemmät huoneet. Maalaus kun on oikeastaan aika vaikeaa, varsinkin kun pitää isoja pintoja viimeistellä sen näköiseksi, että niitä ei ole maalattu jollakin paskalla maalisudilla.

Kuvassa näkyy päämakuuhuoneen oviaukko ja oikealla eteinen.
Päämakuuhuone.
Eteisestä tuulikaappiin.
Ylimääräinen makuuhuone, josta taitaa ehkäpä tulla lastenhuone. Tai pikemminkin lapsen huone ja voin kertoa, että yhtään stereotyyppisiä sukupuolivärejä tässä huoneessa ei tulla näkemään. Syntyypä sitten tyttö tai poika, värit ovat samat. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti