torstai 20. joulukuuta 2012

Koko kirjo

Käväisin töiden jälkeen Kaakelikeskuksessa, mutta ainoatakaan etukäteen suunniteltua laattaa ei tulut mukaani kotiin. Ihastelemani seinälaatat ovat isohkoja, joten "laatoittajan" kanssa pitänee keskustella, sillä isot laatat ovat todella painavia ja varmaankin hankalampia myös laittaa.


Yllä iänikuisesti pähkäilemäni marmorikuvioinen laatta, on se vain niin kauniin klassinen. Tämä laatta on aika isoa, joten saumoja tulisi vähemmän mikä tietysti helpottaisi puhtaanapitoa. Tätä laittaisin vessan ja pesuhuoneen seiniin.


Yllä kaikki kotiimme mahdollisesti tulevat laatat ja parketti. Dot Saintes Bianco on mielestäni luonnossa aika lailla samannäköinen kuin kuvassa, pinta on karhea ja laatta on hieman kivimäinen. Se sopisi hyvin eteisen ja vessan lattiaan.


Tässä kuvassa näkyy vähän paremmin ko. pinnat, paitsi vaihdoin marmorikuvioisen laatan Recer Bianco Arcticoon, joka on toinen vaihtoehto seinälaataksi. Sen pinta on hieman epätasainen (ei näy kovinkaan hyvin kuvassa), mielestäni luonnollisen vaihteleva olematta kuitenkaan epätasaisen värinen. Musta Dot Elina Black on ehkäpä tulossa kodinhoito- ja pesuhuoneen sekä saunan lattiaan. Se on luonnonvalossa mattamusta laatta. Mosaiikki Thin Chystalia ajattelin kylpyammeen ympärille, mutta pitäisi sitten muistaa puhtaanvalkoinen laasti ja saumausaine laittaa alle, jotta laatta pääsee oikeuksiinsa. Parketti on tietenkin tulossa kaikkiin muihin tiloihin, eli olokeittiöön ja makuuhuoneisiin (oikeasti parketti ei ole noin keltainen).

Yritin saada talon pintojen koko kirjon mahtumaan samaan kuvaan, jotta tästä saisi jonkilaisen yleiskäsityksen väriskaalasta. Tammeahan on tulossa lisäksi tasoihin ja seiniin valkoista maalia, joten siinäpä ne spekrin värit kodissamme sitten ovatkin. Nimittäin mahdollisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti