maanantai 20. elokuuta 2012

Parkettia parkettia

Olen tainnut kirjoittaa parketeista jo pitkän pätkän, johtuen lähinnä siitä, että emme ole valinneet sopivaa lattiaa. Joillekin sisustuksen valitseminen näyttää olevan kovin helppoa, mutta ei meille - se on hyvin vaikeaa. :D  Mutta, tämä on viimeinen postaus pohdinnasta, sillä nämä pääsivät kärkisijoille.

Olemme päätyneet ihan yhdessä kahteen eri vaihtoehtoon. Molemmat ovat 1-säleisiä valkolakattuja tammiparketteja. Kuvasin lattiat paria tapettia vasten, jotta sain hieman kontrastia. Ensimmäinen vaihtoehto on Elletin Ice White ja toinen vaihtoehto on saman puljun White Wash. Ice White on sileäpintainen ja hyvin vaalea luonnossa, melkein valkoinen. White Wash on myös vaalea, mutta rouheampi ja vaikuttaa enemmän oikealta puulta (mitä tietysti molemmat ovat). Mies on karheamman valinnan kannalla, joka toki olisi hieman persoonallisempi kuin aivan vaalea. White Wash oli myös sisustussuunnitteljan suositus. Toisaalta Ice White olisi ehkä klassisempi valinta. En tiedä...

Ellettiin käännyimme lähinnä hinnan vuoksi, sillä esimerkiksi Timberwise on todella kallis. Saimme Rautialta hyvän tarjouksen molemmista Elletin parketeista ja selviäisimme alle 5000 euron, joka on hyvä. Sillä esimerkiksi Timberwisen vastaava parketti maksaisi meidän neliöillä noin 7500 euroa, eli 2500 euroa enemmän. Yhteenvetona siis, valitsisiko sitä valkoisen ja tasaisen parketin vaiko lämpimän ja ilmeeltään vaihtelevan rouhean parketin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti