perjantai 6. heinäkuuta 2012

Sängynpääty

Nykyisessä asunnossamme se kohta, missä sijaitsee nukkuvien päät, on jotenkin kulunut. Uuteen kotiimme haluan sängynpäädyn. Kauniin värisen ja käytännöllisen suojaamaan seinää ja tuomaan sisustuksellista arvoa.

Olen törmännyt eräissä blogeissa ratkaisuun, jossa sängynpääty on tehty vanhoista nostolavoista. Käy katsomassa esimerkisi täällä kuvia hienosta ratkaisusta. Nostolavat voisi joko vain lakata tai maalata, mutta itse suunnittelen, että voisin pehmustaa ja päällystää lavat. Rakentamisessahan nostolavoja ja puutavaraa kertyy, joten fiksu ja tee-se-itse rakentaja käyttää kaiken materiaalin hyödyksi ja tekee itse huonekalunsa. Olen useasti maininnut miehelle ylijääneistä lankuista, että niistä voisi rakentaa vaikkapa penkin eteiseen (tai jotain hienoa). En ole mikään rakentaja, mutta sängynpäätyä voisin kokeilla rakentaa itse (tai sitten vien ne verhoomoon).

Alla olevassa kuvassa on lähes täydellinen makuuhuoneen väriskaala ja pehmeä sängynpääty, jollaisen haluaisin. Ostaa en viitsi, sillä sängynpäädyt ovat suhteellisen kalliita, vaikka niillä usein ei ole mitään käytännön funktiota.
Kuva: The White Company.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti