tiistai 24. huhtikuuta 2012

Värikoodeja

Sisustuksen ydin talossamme on löytymässä. Taloon tulee tammea, saarnea, valkoista ja beigeä, sekä hieman tummanharmaata. Lattiaksi tullee aikaisemminkin täällä esittelemäni 3-säleinen Saarni Natur Vanilla Matt. Yleisilmeestä tulee näillä näkymin luonnonläheinen ja vaalea, eli juuri sellainen kuin olemme toivoneetkin.

Sain suunnittelijalta eilen ehdotuksia verhoista Clarke & Clarkelta ja Askon matoista. Suunnitteilla on pellavan näköistä laskosverhoa, sekä paksuja mattoja, joissa hieman kiiltoa. Pidin kovasti niistä! Sain myös vinkkiä kodinhoitohuoneeseen. Olen niin helpottunut, että sisustus alkaa vihdoin hahmottumaan kunnolla!

Tällä hetkellä projekti etenee h-i-t-a-a-s-t-i, mutta tämä oli odotettavissa, sillä sisätöissä ikävä kyllä vain kestää. LVI-työt, ilmastointijutut, väliseinät, levyt, laatoitukset, sähkötyöt ym. on vielä suurelta osin edessä. Vapun jälkeen kenties aikaisemmin hehkuttamani lattiavalu vihdoin tehdään. Muuttamaan päästään vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Mies on tehnyt raksalla pitkää päivää lomalla ollessaan ja mä olen lähinnä käynyt vain töissä (ja surfannut netissä). Luin jostain blogista, missä vaimo vei polkupyörällä miehelleen eväät raksalle ja tontti tosiaan ei ollut missään ihan lähellä kotia. No, ehkä mäkin osallistun reiskahommiin, kunhan tästä vähän tokenen kaikesta muusta. Mutta, polkupyörällä en kyllä vie eväitä... ;)

Karelian Saarni Ash, Natur Vanilla Matt, 3-sauva. Pyörylät ovat Tikkurilan Lumimaalin sävyjä, valkoisempi Lumi ja tummempi 4042 Akaasia. Saarnea tulisi olokeittiöön ja kaikkiin makuuhuoneisiin. Lumimaalit kauttaaltaan koko taloon.

Samat materiaalit ja alla Sanduddin tapettia 4950-5. Tapetin löysin sisustusmessuilta ja pidän siitä kovin. Luonnonvalossa tapetti hieman kiiltelee, mutta en saanut kiiltoa kuvaan mukaan.

Akaasia- ja lumisävy verrattuna Tikkurilan Tuntomaaleihin. Tykkään aika paljon myös Muskoviitin ja Savikiven sävyistä. Yllä vasemmalla on Akaasia ja se on aika vaalea, kun vertaa vaikkapa tuohon Muskoviittiin. Tosin, isolla pinnalla maalit näyttävät ihan erilaisilta, kuin pienissä koepaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti