torstai 26. huhtikuuta 2012

Ripaus maalaisromantiikkaa

Selailin googlen kuvahakua sanoilla levlandlig, utility room, country style, jotta löytäisin maalaisromanttisia sisustuskuvia mm. kodinhoitohuoneista. Etenkin tanskankielisillä termeillä löytää paljon hyviä kuvia, sillä tanskalaiset ovat tunnetusti kovia sisustamaan. Levlandlig on tanskankielinen sisustuslehti, joka sananmukaisesti tarkoittaa elämää maalla. Löysinkin muutaman kivan inspiraation lähteen.

Pidän kovasti maalaisromantiikasta, siinä on jotain todella kotoista ja rauhoittavaa. Olen nyt vasta ymmärtänyt, että minkälaiset sisustuskuvat ja ilmeet minua viehättävät. Tiedättehän, kun katsoo jotain sisustusta tai taloa tietyllä paikalla, niin tunnet kuin voisit muuttaa kuvan tunnelmaan pysyvästi, jos se olisi mahdollista. Olen jo tässä vaiheessa tyytyväinen, että uskalsin seurata sisäistä ääntäni ja valita maalaisromantiikkaa kotiimme. Myöhemmin se olisi kuitenkin harmittanut, jos olisin valinnut toisin.


Tammea, mustaa ja valkoista kodinhoitohuoneeseen. Lattia on kenties vähän psykodeelinen, mutta aika hauska.

Allas ikkunan edessä on kiva idea. Harkitsin tätä kotiimme, mutta kyllä suomalainen kuivauskaappi on vaan niin hyvä! Lähde: Levlandlig.

Valaisin on aivan hurmaava! Rustiikkset kalusteet ovat myös kauniita, mutta ehkä näin monta kulunutta kalustetta tekee levottoman tunnelman. Yhdistelisin mieluummin vaikka vanhat tuolit uuteen pöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti