maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pitämättömiä lomia

Miehellä on muutama pätkä kesälomaa jäljellä, siis viime vuoden lomia. Näin oli tarkoituskin, sillä suunnitelmissa on, että aikaa jää tontilla touhuamiseen. On siinäkin loma, olla raksalla.

Tässä saunaterassin näkymiä. Kaikella todennäköisyydellä koivikkoon tulee joskus talo, mutta toivottavasti ei kovin pian.
Tällä viikolla otimme Rautiasta tilin. Näinkin pitkälle venytimme tilin ottamista, vaikka parempihan se on, että hakee tarvikkeet samasta paikasta, jolloin kulujakin on helpompi seurata. Tämän viikon kauppalistalla oli stryroksit, jotka tulevat keskiviikkona.

Koivuja. Hauska nähdä miltä kesällä näyttää, kun puihin tulee lehdet.
Mies oli piirrellyt lattiaan väliseinien rajoja. Oli hauska katsella, miten talo alkaa hahmottumaan. Mutta, kuten pohjankin kanssa, tuntuivat huoneet todella pieniltä. Väliseinät kun nousevat, niin talokin näyttää jo aika erilaiselta sisältä. Tällä hetkellä sisällä on vain suuri halli. :D

Villat on kätevästi nostettu kulmaan laudan päälle.
Luonto tekee tepposiaan ja ensimmäinen päivä huhtikuuta satoi lunta. Talvi palasi Varsinais-Suomeen, mutta eiköhän se kohta ole ohi. Muistelen nimittäin, että joskus huhtikuun puolessa välissä olen jo ottanut aurinkoa parvekkeella.
Läheistä peltoaukeaa.

Härmää kuusen neulasilla. Kunpa lumi olisi jäänyt tähän määrään, mutta lisää tuprutti koko seuraavan yön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti