Menussa oli avokado-päärynä salaattia alkuruuaksi, naudan sisäfilettä, valkosipulilohkoperunoita ja bearnaisekastiketta pääruuaksi ja jälkkäriksi Limoncelloa, Pappagallon laktritsijäätelöä ja kahvia. Lisäksi oli tarjolla oli myös myöhemmin juustolautanen.
Olin yllättynyt, että pidin salaatista niin kovin, että tein sitä myös tänään. Opin lisäksi helpon salaatinkastikkeen, joka maustaa kivasti pahat vihreät. :D Olen oikeasti tosi huono syömään kasviksia, mutta kevään tullen myös salaatit alkavat maistua hyvälle. Ihmeellistä!
Avokado-päärynäsalaatti (friseesalaatti, päärynää, avokadoa ja tomaattia). |
Ranskalaista punaviiniä. |
Joulutähti on vielä ikkunassa, kun pidän siitä niin kovin. Nämä huonekalut muuten lähtevät myös uuteen kotiimme. |
maailman helpoimman salaatinkastikkeen ohje:
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
mustapippuria ja suolaa
Sekoita kaikki ja se on siinä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti