sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ilallinen

Kutsun todella harvoin ihmisiä syömään. Muistan, kun ostimme kuuden hengen ruokapöydän, jotta siihen mahtuisi enemmän istumaan. Mutta, harvaan sitä vain on käytetty. Eilen sain aikaiseksi kutsua sukulaisia syömään ja olikin kiva ilta! Ihmettelen kovin, miten jotkut ihmiset kutsuvat koko ajan vieraita kylään (ja käyvät itse kyläilemässä). Olen vähän erakkoluonne ja tykkään säännöstellä ihmiskontaktien määrää niin, että hössötysraja-arvot eivät ylity. Mutta, aina (melkein) siitä hyvä mieli tulee, kun ystäviä ja sukulaisia näkee.


Menussa oli avokado-päärynä salaattia alkuruuaksi, naudan sisäfilettä, valkosipulilohkoperunoita ja bearnaisekastiketta pääruuaksi ja jälkkäriksi Limoncelloa, Pappagallon laktritsijäätelöä ja kahvia. Lisäksi oli tarjolla oli myös myöhemmin juustolautanen.

Olin yllättynyt, että pidin salaatista niin kovin, että tein sitä myös tänään. Opin lisäksi helpon salaatinkastikkeen, joka maustaa kivasti pahat vihreät. :D Olen oikeasti tosi huono syömään kasviksia, mutta kevään tullen myös salaatit alkavat maistua hyvälle. Ihmeellistä!

Avokado-päärynäsalaatti (friseesalaatti, päärynää, avokadoa ja tomaattia).
Ranskalaista punaviiniä.
Pelasimme lopuksi pelejä ja joimme baarikaappia tyhjäksi. Tosi kiva ilta viettää vain syöden, juoden ja jutellen. Sain asunnonkin siivottua vieraiden lähdettyä.

Joulutähti on vielä ikkunassa, kun pidän siitä niin kovin. Nämä huonekalut muuten lähtevät myös uuteen kotiimme.
ps. 
maailman helpoimman salaatinkastikkeen ohje:
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
mustapippuria ja suolaa

Sekoita kaikki ja se on siinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti